Wie zijn wij

Studiekeuzeadviseur Ineke van Julsingha

Ik ben Ineke van Julsingha. Na mijn studie Personeelswerk heb ik personeelswerk gedaan bij o.a. Fokker en NOB. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar het begeleiden van medewerkers bij reorganisaties en (persoonlijke) veranderingen en heb ik nog enkele jaren gewerkt als consultant en loopbaanadviseur bij een bureau in loopbaanbegeleiding.

Vanaf 2005 heb ik een eigen bureau in loopbaanadvies en studiekeuze.

Studiekeuzetest en studiekeuzeadvies

Met Slimme Studiekeuze help ik schoolverlaters bij het kiezen van een studie. Op basis van een studiekeuzetest en individuele gesprekken breng ik jouw unieke wensen, ambities en vaardigheden in kaart en begeleid ik jou naar de juiste studie.

Lees hoe dit studiekeuzeadvies werkt.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een studiekeuzeadvies, bel me dan op telefoonnummer 06-20012165. Of geef je naam en nummer door via het inschrijfformulier. Ik neem dan snel contact met je op!

Samenwerking

Slimme Studiekeuze werkt samen met ITSB, het taal- en studiebegeleiding instituut in Laren/Blaricum (aangesloten bij LVSI). Eindexamenkandidaten bij ITSB kunnen zich zo professioneel laten adviseren over de juiste studiekeuze.
Meer informatie op www.itsb-laren.nl.

 

Noloc Erkend Loopbaanprofessional

Ineke van Julsingha is ingeschreven in het Noloc beroepsregister als Erkend Loopbaanprofessional.

Noloc Erkend Loopbaanprofessional

Lid van Noloc/ SHL/ OPQ gecertificeerd.