Wat krijg je

Advies op basis van je persoonlijkheid, talent en ambitie.

Studiekeuzeadvies op maat

Het studiekeuzeadvies is gebaseerd op een  studiekeuzetest, de interessetest en de persoonlijkheidstest en de gesprekken met jou. Het advies bestaat uit drie onderdelen:

  • Persoonskenmerken – Deze persoonlijkheidsbeschrijving is niet definitief. Je persoonlijkheid is in deze fase van je leven immers nog volop in ontwikkeling!
  • Interesses en uitslag studiekeuzetest – Een overzicht van je interesses en de uitslag van de studiekeuzetest, die aangeeft welke studies bij jou passen. Ook is er een overzicht in percentages van je oriëntatie in alfa, beroepsgericht of wetenschappelijk, bèta of gamma.
  • Afspraken en tips – De conclusie en de lijst met acties, die je zelf nog moet ondernemen voor de definitieve keuze. Je kiest bijvoorbeeld zelf de stad voor je studie. Ik geef je diverse tips mee om een slimme keuze te maken!

Ik vraag aan iedereen die van een studiekeuzeadvies heeft gekregen wat ze ervan vonden. Lees de reacties van scholieren op de studieadviezen.

Gratis gids met alle studiemogelijkheden!

Naast het advies krijg je toegang tot een online digitale gids met een compleet overzicht van alle opleidingen en studies in Nederland. Hiermee kun je alle informatie makkelijk naast elkaar leggen. Je krijgt je eigen code die 2 jaar geldig is.

Meer weten?

Bel me dan op telefoonnummer 06-20012165. Of geef je naam en nummer door via het inschrijfformulier. Ik neem dan snel contact met je op!