Hoor het van anderen

Reacties van scholieren op het studiekeuzeadvies.

Ik vraag aan iedereen die een studiekeuzeadvies heeft gekregen, wat ze ervan vonden. Een overzicht van de reacties lees je hieronder.

Jeroen (21) student TU Delft

Ik vond de persoonlijkheidstest erg goed, het paste feilloos. De interessetesten die ik op kantoor heb gemaakt gaven zeer concrete studiemogelijkheden aan. Daarnaast zorgde Ineke voor een ontspannen en open sfeer waardoor ik erg op mijn gemak was. Het eindgesprek leverde daardoor veel inzicht en resultaat op.

Simone (20) student

De uitslag van de persoonlijkheidstest klopt verbazingwekkend goed. Het was fijn om alles samen op een rijtje te zetten. Ik weet nu dat ik naar andere studies moet kijken. De online tool vond ik overzichtelijk, handig en goed en alles op 1 plek.

Misha (19) Luzac 5 Havo

De persoonlijkheidstest klopte helemaal, dacht na over verkeersvlieger maar heb nu ook een aantal andere concrete studies waar ik achteraan ga. De online tool is enorm handig, veel uitgebreide informatie. Ik vond het gesprek erg goed en de uitslag positief.

Annabelle (17) scholier Havo 5
Ik heb hier veel van geleerd. Het helpt je in je verdere ontwikkeling. Het persoonsgedeelte klopte helemaal. Ik vind de online tool heel handig, en heb al veel informatie gezocht. Er kwamen veel studies ter sprake die ik niet kende. Ik vond het gesprek heel ontspannen en leuk om te doen.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een studiekeuze advies, bel me dan op telefoonnummer 06-20012165. Of geef je naam en nummer door via het inschrijfformulier. Ik neem dan snel contact met je op!